Volt egyszer egy majális Csopakon

Az idei majális mind a könnyed kikapcsolódást, mind a zenei programokat, mind pedig a játékos tanulást keresőknek maradéktalan szórakozást nyújtott. Az Agóra tudományos játszóháza interaktív kísérletekkel, planetáriummal és különleges homokozóval várta a tudásra szomjazókat. Sem a kicsik, sem a nagyok nem unatkoztak egyetlen percre sem.

A színpadot három órakor vették birtokba a fellépők. A legkisebb néptáncosokat a Mandulavirág Óvoda képviselte, őket követték a Csopaki Református Általános Iskola tanulói, majd a Csopak Táncegyüttes mutatta be műsorát. 
A néptáncosokat a moldvai csángó népzenét játszó Tázló Együttes követte, akik a zenei produkció után táncoktatással folytatták. 
Hat órai kezdéssel a Rulett zenekar állt színpadra, akik a tőlük már jól megszokott kiváló hangulatot hozták el a majális résztvevőinek. 
A Mandulavirág Óvoda dolgozóinak köszönhetően finom falatok várták a jelenlevőket, de a kitelepülő árusok által az ilyenkor elmaradhatatlan kürtőskalács, vattacukor, és popcorn is képviseltette magát. 
A csodás környezet, a fellépők garantálta jó hangulat, és a kedvező időjárás hármasa - hétköznap ide vagy oda - idén is egy szuper majálissal ajándékoztak meg minket.

A rendezvény egyes elemei az EFOP 1.5.2-16-2017-00001 Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben Tihany térségében című projekt támogatásával valósultak meg.