Vastapssal búcsúzott a közönség Reviczky Gábortól – Csopakon 20 év után is hangos siker a Zimmer Feri

Vastapssal búcsúzott a közönség Reviczky Gábortól – Csopakon 20 év után is hangos siker a Zimmer Feri 
Kedd este a jól megszokott fél ötös időpontban ismét kitárultak a Kultúrház kapui. Soha nem látott néző gyűlt össze a kedd esti Filmklubon, hogy megtekintse Tímár Péter mindmáig rajongásig szeretett filmjét, a Zimmer Ferit.

A nézők érkezésükkor még nem tudták, de bizony magát a főszereplőt alakító Reviczky Gábort is kezdésre várták a szervezők. A színművész eddig rendhagyó módon magát a filmet is megtekintette, és a közönséggel együtt derült a szobakiadás viszontagságain. 
A rekeszizmokat próbára tevő másfél órát rövidke szünet követte, majd Reviczky Gábor helyet foglalt a színpadon. Készségesen felelt az őt faggató Szendi Péter kérdéseire, majd később a közönség tagjainak is mindenre kitérő, alapos választ adott. 
Mesélt az 1997-ben zajlott forgatásról, szinkronszerepeiről, a Színház-, és Filmművészeti Főiskolában eltöltött éveiről, horgászatról, vadászatról, családról és természetesen nem maradtak ki a beszélgetésből az aktuális történések sem. 
Szabadúszóként 69 évesen is rendkívül aktív életet él, színházi szerepei mellett rendszeresen forgat, például a 2017 óta töretlen sikerrel vetített Mi kis falunk című tévéfilm sorozatot, mely már harmadik évadjánál tart. Hétről hétre jelentkezik a Reviczkyvel az erdőben című dokumentumfilm epizódjaival is, melynek nem titkolt szándéka a vadásztársadalom és a közönség közti távolság enyhítése. 
Szabadidejéből igyekszik minél többet családja – felesége, három lánya, fia és négy unokája – körében eltölteni.