Elküldött hírlevelek

Karácsonyi ajándék

Csopak Község Önkormányzata 200 millió forint vissza nem térítendő kormányzati céltámogatásban részesült, melyet közútjaink burkolat felújítására fordíthatunk. A támogatói okiratot a Belügyminisztériummal, mint támogatóval megkötöttük, a támogatás felhasználásával – megfelelő árajánlat esetén – ígéretünkhöz híven a Balaton utca, Hársfa utca, Mandulavirág utca, Napsugár utca, Gyöngyvirág utca, Kőkorsó utca, Sóstói körút, II. Rákóczi Ferenc utca, Kisfaludy Károly utca, Veszprémi utca, Deák Ferenc utca és a Szent Donát utca felújítása valósulhat meg 2018. évben.

Adventi gyertyagyújtás és harangavatás

Harangavatásra, Csopak fényeinek és advent első gyertyájának meggyújtására mindenkit szeretettel várunk 2017. december 3-án 16 órakor a Csonkatoronynál.

16.00 Fourtissimo Együttes karácsonyi koncert

17.00 Ünnepélyes harangavatás 
Beszédet mond Ambrus Tibor Csopak polgármestere
Maciej Ostrowski Myślenice polgármestere 
ifj Tislér Géza lelkész

Ünnepi fények meggyújtása
Utána Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes Adventi koncertje, közreműködnek a Református Asszonykör  és a Csopaki Református Általános Iskola tanulói,

Tájékoztatás Kossuth utca járda felújításról

Tisztelt Lakosság!

Értesítjük Önöket, hogy 2017. május 22-étől folytatjuk – a Colas Zrt. kivitelezésében – a Kossuth utca járda felújítását. 
A munkák tervezett befejezése június vége. 

Az építkezés folytán adódó esetleges kellemetlenség miatt megértésüket kérjük.

Tisztelettel:

Ambrus Tibor 
polgármester

Gallyazás

Tisztelt Ingatlan Tulajdonosok!

A Bakonyi Fakitermelő Bt. az Eon Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából elvégezte Csopak területén a gallyazási munkálatokat.

Kérjük Önöket, amennyiben az ingatlan tulajdonukon elmaradt volna a gallyazás, vagy a gallyazást követően a növényzet növekedésnek indult, és megint megközelítette az elektromos légvezetékeket, az alábbi elérhetőségen jelezni szíveskedjenek:

Hulladékszállítás - időpont változás

Tisztelt Lakosság!

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a lakossági hulladékszállítás a 2017. április 10-ével kezdődő héttel kezdve péntek helyett szombaton történik.

A nyaralótulajdonosoknak a hulladékszállítás 2017. április 15., szombattól kezdődik.

A húsvéti ünnepek alatt a hulladékszállítás rendje változatlan lesz.

Csopak Község Önkormányzata

Levendula ritkítás

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

2017. március 24-én (pénteken) ismételten elvégezzük Csopakon a  l e v e n d u l a  r i t k í t á s á t , a kikerülő töveket idén is felajánljuk a lakosságnak, nyaraló tulajdonosoknak.

A levendula töveket személyesen a 71-es út mellet a vasúti sínek alatti levendulásban lehet átvenni 2017. március 24-én (pénteken) 11.00 és 13.00 óra között.

Oldalak