Elküldött hírlevelek

Adventi gyertyagyújtás és harangavatás

Harangavatásra, Csopak fényeinek és advent első gyertyájának meggyújtására mindenkit szeretettel várunk 2017. december 3-án 16 órakor a Csonkatoronynál.

16.00 Fourtissimo Együttes karácsonyi koncert

17.00 Ünnepélyes harangavatás 
Beszédet mond Ambrus Tibor Csopak polgármestere
Maciej Ostrowski Myślenice polgármestere 
ifj Tislér Géza lelkész

Ünnepi fények meggyújtása
Utána Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes Adventi koncertje, közreműködnek a Református Asszonykör  és a Csopaki Református Általános Iskola tanulói,

Tájékoztatás Kossuth utca járda felújításról

Tisztelt Lakosság!

Értesítjük Önöket, hogy 2017. május 22-étől folytatjuk – a Colas Zrt. kivitelezésében – a Kossuth utca járda felújítását. 
A munkák tervezett befejezése június vége. 

Az építkezés folytán adódó esetleges kellemetlenség miatt megértésüket kérjük.

Tisztelettel:

Ambrus Tibor 
polgármester

Gallyazás

Tisztelt Ingatlan Tulajdonosok!

A Bakonyi Fakitermelő Bt. az Eon Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából elvégezte Csopak területén a gallyazási munkálatokat.

Kérjük Önöket, amennyiben az ingatlan tulajdonukon elmaradt volna a gallyazás, vagy a gallyazást követően a növényzet növekedésnek indult, és megint megközelítette az elektromos légvezetékeket, az alábbi elérhetőségen jelezni szíveskedjenek:

Hulladékszállítás - időpont változás

Tisztelt Lakosság!

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a lakossági hulladékszállítás a 2017. április 10-ével kezdődő héttel kezdve péntek helyett szombaton történik.

A nyaralótulajdonosoknak a hulladékszállítás 2017. április 15., szombattól kezdődik.

A húsvéti ünnepek alatt a hulladékszállítás rendje változatlan lesz.

Csopak Község Önkormányzata

Levendula ritkítás

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

2017. március 24-én (pénteken) ismételten elvégezzük Csopakon a  l e v e n d u l a  r i t k í t á s á t , a kikerülő töveket idén is felajánljuk a lakosságnak, nyaraló tulajdonosoknak.

A levendula töveket személyesen a 71-es út mellet a vasúti sínek alatti levendulásban lehet átvenni 2017. március 24-én (pénteken) 11.00 és 13.00 óra között.

Vízhiány és nyomáscsökkenés

Tisztelt Lakosság!
 
A Dunántúli Regionális Vízművek (DRV) tájékoztatása alapján Csopak településen 2016.10.17-én 10:00-tól – 20:00-ig hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Falu kertje út, Fenyő köz, Pacsirta út, Nádas kúti út, Timár út, Völgy út, Rigó út.
A szolgáltató a kényelmetlenségekért a lakosság megértését kéri!
 
Csopak Község Önkormányzata

Hulladékszállítási nap változás - 2016 ősz

Tisztelt Lakosság!

A lakossági hulladékszállítás a 2016. október 17-ével induló héttel kezdve szombat helyett pénteken történik. A szolgáltatás területén a hulladékszállítás egész éves menetrendje településenként és utcánként a Balatonfüredi Hullladékgazdálkodási Nonprofit Kft. honlapján - a hulladékszállítási menetrend menüpont alatt - megtekinthető.

Csopak Község Önkormányzata

Oldalak