Szívecskével, pezsgővel köszöntötték a csopaki hölgyeket

A nemzetközi nőnap alkalmából már hagyomány a településen, hogy köszöntik a nőket. Ambrus Tibor polgármester ünnepi gondolatai után, Gájer Bálint, a „swing hercege” lépett fel és aratott nagy sikert a hölgyek körében.

Az önkormányzat férfi dolgozói várták a tornacsarnok ajtajában az ünnepelteket, kezükben kerámia szívecskével, „Csopak” felirattal, majd egy pohár pezsgővel, ezzel kívánva boldog nőnapot. Ambrus Tibor polgármester a község nevében köszöntötte a meghívott hölgyeket. – Olyan sok mindenért lehetne köszönetet mondani akkor, amikor az év egy napját a nőknek szenteljük. Jómagam a türelmet, a segítőkészséget, a kedvességet, a megértést és a támogatást szeretném elsősorban a hölgyeknek megköszönni. Majd kiemelte, hogy Csopak egyetlen intézménye sem lehet meg hölgyek nélkül. Legyen az iskola, óvoda, egészségügy, hivatal, mindenhol szép számmal dolgoznak értünk.
Ezután Gájer Bálint lépett fel, mint meglepetés sztárvendég. Sármos, elegáns megjelenése mellé elénekelte legnépszerűbb dalait. A közönség együtt énekelte vele a „Valami Amerikát”, de jól hangzott Szécsi Pál örökzöldslágere a „Csak egy tánc volt”, swing stílusban. Természetesen megszólaltak Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé dala is